dianaviktoria | inspiráció - blogtippek - márkaépí

Social media képméretek | 2019

2019. szeptember 02. - dianaviktoria

social-media-cover.png

Az egységes üzleti kommunikáció a tökéletes minőségű vizuális anyagok összeállításával kezdődik. Ez nagyjából azt jelenti, hogy ahhoz, hogy a céged profinak tűnjön, elengedhetetlen az egységes koncepció és a képi anyagok professzionális használata.

A legtöbb platformon azonban eltérő méreteket kell használni ahhoz, hogy a képek ne ugorjanak össze, ne romoljon a felbontásuk. (Erre a különböző platfomokon azért van szükség, hogy a nagy képek nagy felbontása miatti esetleges lassú betöltéseket elkerülhessék, illetve egységesen illeszkedjen minden kép az oldalba.) Most összeszedtem az aktuális méretezés táblázatát, ami 2019-ben biztosítja, hogy a céged megjelenése mindig tökéletes lehessen, legyen szó akár Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest vagy  LinkedIn fiókról.

facebook.png

instagram.png

pinterest.png

twitter.png

linkedin.png

Remélem, hasznosnak találjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://dianaviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr5714607846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása