dianaviktoria | inspiráció - blogtippek - márkaépí

Letölthető őszi bakancslista a motiváció fenntartásához bloggereknek, egyetemistáknak

2019. szeptember 02. - dianaviktoria

bakancslista-cover.png

Eljött az ősz, ami egyet jelent a hűvösebb, rövidebb nappalokkal, a bekuckózós estékkel, a forró italokkal, és néha a motiváció elvesztésével a rossz idő és egyedüllét hatására. Sajnos, aki otthonról dolgozik, vagy egyetemre jár, minden nap ki van téve az egyedüllét és a magányos nappalok kihívásainak, emiatt veszélyessé válhat, ha az egyébként is bekuckózós napok mellé az esték is bekuckózóssá válnak. Éppen ezért idén arra gondoltam, készítek egy olyan bakancslistát, ami fenntartja a motivációt a munkában és segít átélni az ősz minden csodás pillanatát.

Összeállítottam egy saját listát, amiket csoportosítottam helyszín, időjárás és hangulat szerint, így minden esetben tudni fogom majd, hogy melyik pontot érdemes kipipálnom, amikor eljön az ideje. :)

 

Napsütéses reggelek

 

Az otthoni munkavégzés és a tanulós időszak reggelei gyakran indulnak fáradtan - ilyenkor már később kel fel a nap (ha épp nem szakad az eső), hűvös van, és egyébként is fáradtak vagyunk a mindennapi stressz, kevés pihenés miatt. Éppen ezért 2 olyan pontot vettem fel a listámra, ami segít, hogy az ilyen reggeleket is boldogan és motiváltan tudjam kezdeni:

1. megkeresni a legnaposabb pontot a házban, és ott lekuporodva meginni egy forró kávét, és olvasni egy motiváló cikket, vagy egy fejezetet az éppen aktuális könyvből

2. a szokásos reggeli kávét valamilyen különleges fűszerrel, ízesítéssel készíteni, ami kellemes emlékeket idéz, és takaróba tekerőzve az erkélyen meginni

 

Esős napok

 

Ez számomra a nagyobb falat, sajnos az esőt gyakran kíséri szomorkás hangulat, éppen ezért próbáltam olyan megoldásokat találni, amiktől biztosan jól érzem magam.

3. reggel 15 perccel tovább az ágyban maradni, jól betakarózni és pinteresten nézegetni inspiráló őszi képeket

4. megnézni két olyan filmet egymás után, ami nagyon kedves, és ősszel vagy télen játszódik

5. inspirálódni és összeírni egy listát, hogy kinek mit ajándékozom karácsonyra

6. egy egész estén át társasjátékozni a barátaimmal

 

Hideg, de napsütéses napok

 

Ősszel gyakran előfordul, hogy, bár süt a nap, azért eléggé hűvös van. Így ezekre a napokra olyan ötleteket hoztam, amik kicsit kimozdítanak.

7. hamarabb felkelni és 1 órával korábban abbahagyni a munkát, felvenni a kedvenc kötött pulcsimat és kimenni egy nagy parkba sétálni

8. egy hétvégén egy hétvégi napon elmenni egy erdőbe, és leveleket gyűjteni, amiket préselek, és amikből lakásdekort vagy karácsonyi csomagolódíszt készítek

9. reggel a kávét egy sétálós pohárba tölteni és jól felöltözve sétálni egy nagyot még a munka előtt

 lista-sajat_1.png

Készítettem egy letölthető sablont is, amire ti is rá tudjátok írni a saját listátokat. Mivel egészítitek ki az enyémet? :)

 LETÖLTHETŐ ŐSZI BAKANCSLISTA

A bejegyzés trackback címe:

https://dianaviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr5515035568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása